Hallitus 2024

Kai Sunila, puheenjohtaja

Poika joka päätti kymmenvuotiaana ryhtyä rocktähdeksi päätyi Kotka rock'n blues ry:n puheenjohtajaksi. Takana 43 vuotta uraa soittajana, miksaajana ja keikkajärjestäjänä.

Bändeissä esim. Thunder Bay, Hemmo Paskiainen, Rising Sun, Bottoms Up, Dust Road, Hannu ja Pojat, Roni Mäkinen ja akustinen Sunila, Tom Coldwater trio...

2018 alkaen KRB:n puheenjohtajana.

Puh: 040 7661864

Email: kai.sunila64(at)gmail.com 

Ranja Ruusunen, rahastonhoitaja

Aloitin hallituksen jäsenenä 2013 ja melkeinpä heti hoitamaan myös rahastonhoitajan tehtävää. Lisäksi kaikkea muutakin tarpeen mukaan. Musiikki on aina ollut osa työtäni ja mukavaa sen parissa on puuhata vapaa-ajallakin sekä toimia hallitusporukassa, jossa virtaa, ideoita ja erilaisia ihmisiä riittää. 

Pääasiallinen aikani kuluu kuitenkin kahden ruskean labradorinartun kanssa ja pienimuotoisesti myös kasvatan labradoreja. Työkseni paistelen Korelassa niitä Kotkan parhaita pitsoja muutamana päivänä viikossa. Nähdään tapahtumissa.

Puh: 050 5141789

Email: ranja.ruusunen(at)gmail.com

Nina Kaaria, sihteeri

Hupsista saakeli. 2019 kysyin pääsenkö jäseneksi ja parin mutkan kautta tipahdin sen sileän tien hallitukseen sihteerin pallille. Virka-aikana mestaroin Kotkan kaupungin Puistotoimessa viherrakentamisen parissa kaikkea kivaa kaikille kuntalaisille, vapaa-ajalla musiikkitapahtumia samalle yleisölle. 

Rock Rock.

Puh: 044 3606480

Päppä Silvo

Reggaehabituksesta huolimatta ikuinen vanhan liiton hevari. Pienen ja persoonallisen Mainos WooDoon yrittäjä since 1999. Huseeraa mukana kaikenlaisissa musahommissa sekä työnä että harrastuksena. KRBn mainosgraafikko, juontaja ja jamien virallinen "soittojärjestyksenvalvoja". Nappasivat mukaan myös hallitukseen marraskuussa 2023. Asenne on rock! 

Email: mainos.woodoo(at)kymp.net

Matias Ruusunen, nettivastaava

Moi. Miä oon Matias. Oon tullut hallitukseen vuonna 2020, pääosin päivittelemään somea ja nettisivujen sisältöä. Livemusa ja yhdistystoiminnan harrastaminen on mulle tärkeää. Tällä hetkellä oon hitsaajana Haminan satamassa mutta evp laivastolainen. Eipä tässä tämän enempää. 

Rock Rock. 

Email:  matias.ruusunen(at)hotmail.com


Tapio Anttila

Nuoresta pitäen punkkarin "vikaa" eli ikuista kyseenalaistamista läpi elämän. Ammattiliittotoimitsijana yli 20 vuotta, ex-telakkaduunari. Hallituksessa uudehkona ja vielä innokkaana jäsenenä. Taustatukea ja esiintymistilaisuuksia paikallisille muusikoille ja elämyksiä kaikille hyvän musiikin harrastajille. Kaikenikäisille. R&B on sydämen genreä. Kitarakin joskus soi.

Puh: 040 7252985

Mika Vuorijärvi, varapj.

Laulu hommia ja komppikitarointia erilaisissa kokoonpanoissa useilla eri vuosikymmenillä.

Kokemusta rock'n rollista humppaan.

Puh: 0500 755970

Email: kotiapu.autan(at)gmail.com 

Jussi Juhola

Hey, olen Jussi, kotkalainen hydrauliikkaneuvos, duunissa verstaalla Karhulassa. Rock, blues ja metalli melko laidasta laitaan ovat aina olleet lähellä sydäntä, ns. sukurasitteena. Innostuin KRB:n meiningistä ensinäkemältä Karoliinan jameissa ja olen sitä kautta tutustunut ja innostunut minulle ennen tuntemattomasta Kotkan blues- ja rockscenestä. Hallituksessa mukana since '23

Juha Tolonen

Olen Juha, Pyhtäällä asuva kauppatieteiden maisteri. Vaikka työssäni numerot pyörivät päässäni päivittäin, siellä soi myös jatkuvasti rock ja blues (tinnituksen lisäksi, kiitos Motörhead -88). Sivutoimisesti toimin Tonefest-soitinmessujen järjestäjänä sekä olen yksi Pyhtään kulttuuritalon perustajista ja aktiivisista toimijoista. Uskon, että kulttuurilla on voima yhdistää ihmisiä, ja haluan hallituksen jäsenenä tuoda oman panokseni yhdistyksemme toimintaan. 

Markku Hinkkanen

Kiinteistönhoitaja. Musiikin suurkuluttaja. Paikallisilla keikoilla mukana aina kun mahdollista. Elävä musiikki on parasta paikan päällä. Yhdistyksessä apumiehenä tilaisuuksissa. Auttaa missä osaa.

Ari Helin

Basisti maineikkaassa Mannerheim bändissä. Pitkään ollut tekemisissä kaikenlaisen musiikin kanssa. Aikoinaan Polarartistin leivissä.

Arto Tolsa